TISE OPEN 2022

Stanica planinarskih vodiča Mostar i HPD Prenj 1933. Mostar u sljedeću nedjelju, 09.01.2022. godine, organizira već tradicionalni uspon na Žlijeb i Tise.

Pozivamo sve naše članove da nam se pridruže u što većem broju kako bismo ovim izletom otvorili sezonu planinarenja ali i zajedničkog druženja u planini.

Polazak je planiran u nedjelju, 09.01.2022. godine u 07:00 sati kod sjevernog ulaza na stadion HŠK Zrinjski, a povratak isti dan u večernjim satima. Hrana je iz ruksaka a odjeću i obuću prilagoditi vremenskim uvjetima. Prijevoz je osobnim vozilima a prijavu možete napraviti na sljedećem linku PRIJAVA.

Za dodatne informacije možete kontaktirati voditelja izleta na broj telefona
063/895 713 (Danijela)

Odzivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje u njemu, da prihvaća program izleta, da pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča ili voditelja izleta. Vodiči zadržavaju pravo izmjene plana izleta ili otkazivanja izleta u slučaju loše vremenske prognoze ili drugih nepredviđenih okolnosti.