Uprava za civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ donirala opremu vrijednu 40.000 KM

Ravnatelj Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ, gosp. Eugen Ćubela, danas je, u prostorijama operativnog centra CZ HNŽ, Stanici planinarskih vodiča Mostar uručio opremu za spašavanje s visina u vrijednosti 40.000 KM.

Uprava za civilnu zaštitu i vatrogastvo u proteklom razdoblju opremila je niz službi zaštite i spašavanja na razini HNŽ-e.

„Ova donacija, nova oprema i sva sredstva koja za njih osiguravamo itekako opravdavaju svoju svrhu. Svaka sredina ima svoje izazove, nepovoljne vremenske prilike i elementarne nepogode na koje nažalost ne možemo utjecati, pa stoga moramo imati dobro ustrojene službe zaštite i spašavanja kao temeljni stup u sustavu civilne zaštite, koji je u HNŽ-u izuzetno dobro organiziran“, kazao je ravnatelj Uprave, Eugen Ćubela, ovom prilikom.

Darko Glibić, predsjednik Stanice planinarskih vodiča Mostar se u svoje ime i svih članova SPV Mostar, zahvalio Upravi za civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ na čelu sa ravnateljem, gosp. Eugenom Ćubela i njegovim suradnicima, na uručenoj opremi.

Više na sljedećoj poveznici https://www.upravaczvhnz-k.ba/hr/novosti/urucena-oprema-za-spasavanje-sa-visina-vrijedna-40-000-km

Fotografije preuzete sa stranice https://www.upravaczvhnz-k.ba/hr/