Šetnja uz more 2. dio: Podgora – Tučepi – Makarska 5.1.2020.

Stanica planinarskih vodiča Mostar, u suradnji sa HPD Prenj 1933 Mostar, organizira u nedjelju 5.1.2020. god. izlet za građanstvo Šetnja uz more drugi dio. Prošetat ćemo od Podgore, preko Tučepa do Makarske. Šetnjom prolazimo dio obale Jadranskog mora sa vrlo lijepim plažama sa kojih se vide otoci Brač i Hvar sa jedne strane, a sa druge pruža se pogled na gorostasno Biokovo.

Dužina šetnje je oko 12 km, traje laganim tempom cca. 4 h, nije zahtjevna i prilagođena je svim uzrastima. Nakon šetnje ostati će dovoljno slobodnog vremena za boravak u Makarskoj.

Polazak je planiran u nedjelju 5.1.2020. u 7.00 h ispred stadiona Zrinjskog. Vožnja do Podgore, uz zadržavanja na granici traje cca 2 h. Povratak u Mostar planiran je iz Makarske u poslijepodnevnim (predvečernjim) satima.

Cijena izleta je 25 KM za članove planinarskih društava, a 30 KM za ostale.

Cijena uključuje prijevoz do Podgore i nazad iz Makarske, troškove organizacije i vođenja izleta.

Prijava i uplata akontacije od 20 KM u dogovoru sa voditeljem izleta (Dragan) na broj 063/312-583 (Viber, WhatsApp), najkasnije do petka 3.1.2020. U slučaju odustajanja od izleta akontacija se ne vraća.

U slučaju loših vremenskih uvjeta, izlet se prolongira za sljedeću nedjelju 12.1.2020. godine.

Stanica planinarskih vodiča Mostar i HPD Prenj 1933 Mostar, zadržavaju pravo izmjene plana izleta i programa prema postojećim uvjetima na terenu te vremenskim prilikama. Također zadržavaju pravo procjene kondicije i sposobnosti pojedinih sudionika izleta. Svi sudionici sudjeluju na osobnu odgovornost, djeca moraju biti u pratnji nekog punoljetnog, i svi su dužni pridržavati se uputa voditelja izleta.

NAPOMENA:
Odjeća i obuća treba biti ležerna, sportska, višeslojna, kapa, rukavice, vjetrovka/jakna, rezervni presvlak. Obzirom da na ovoj dionici u ovo doba godine rade vrlo rijetki ugostiteljski objekti, hrana je iz ruksaka, potrebno je ponijeti bar 1l vode.
Obvezno ponijeti važeće putne isprave!